Image

Sponzori

Budući da je „Gospodin ImpreSSum“ nekomercijalna knjiga, koja se bavi komercijalnim temama, ali prvenstveno u edukativnom smislu i ovo izdavanje knjige nije zaobišlo nedostatak finansijskih sredstava za potpunu realizaciju. Manje u nekom isključivo komercijalnom smislu, a više u smislu divnih prijatelja, ovu knjigu prate dragi sponzori, koji su pomogli da ista ugleda svetlost dana. Hvala im na tome!Logo NetFish

NetFish | www.netfish.rs | office@netfish.rs | 065.8485064

Vaš prijatelj u nevolji…

Naša primarna delatnost je servis laptop i desktop računara. Desetogodišnje iskustvo je potvrda kvaliteta za:

  • „re-balling“ grafičkih čipova, čipseta i memorija;
  • servis matičnih ploča,  servis i zamena LCD i LED panela i ostale servisne usluge prenosivih, kućnih i serverskih računara.

Budite sigurniji…

Uspešno implementiramo najmodernija rešenja video-nadzora koristeći modern tehnologije i visoko kvalitetne kamere.

Unutrašnji i spoljašnji video nadzor, 24h nadgledanje, “on motion” aktivacija, dnevno i noćno snimanje, širokougaoni objektivi, visoka preciznost, adekvatna notifikacija i alarmi, udaljeni pristup sistemima…


 

Extreme-Softver-na-jednom-mestu

www.extreme.rs

Extreme je firma koja se bavi prodajom licencnog softvera, implementacijom i pružanjem usluga vezanih za primenu softvera i savetovanjem vezanim za licenciranje. Već dugi niz godina nosi najviše partnerske statuse nekih od najvećih proizvođača softvera na svetu, među koje spadaju Microsoft, Adobe, ESET, Corel, Autodesk i drugi.


Hotel Prestige Logo

Elegantan i miran, nadomak centra grada, neposredno pored beogradskog sajma, Topčiderskog parka, Savskog jezera i Košutnjaka, HOTEL PRESTIGE **** predstavlja mesto predaha i odmora u prepoznatljivoj užurbanosti Beograda. Sobe i apartmani u hotelu su luksuzno i udobno opremljene, restoran „BASK“ u sastavu hotela pravo je gastronomsko čudo, a konferencijski kapaciteti ovaj hotel svrstavaju u red najboljih poslovnih hotela u Beogradu. Veliki, obezbeđen parking, neposredna blizina sportskih terena i mnoštvo sadržaja Hotel Prestige definišu kao sjajan izbor za kratkotrajni, ali kvalitetan odmor. Organizovanje raznih proslava po sistemu „sve na jednom mestu“ naša je specijalnost. Dobrodošli!

Hotel Prestige

HOTEL PRESTIGE BEOGRAD ****

Bulevar vojvode Mišića 24, 11000-BEOGRAD, SRBIJA
tel: +381 11 3057 465, fax: +381 11 3572 466
Internet: www.prestigehotel.rs
E-Mail: info@prestigehotel.r
s


DSRLogo

Druga strana računara (DSR) je radio show koji se emituje u okviru Noćnog programa Radio Beograda 1 svake subote od 00.00h do 04.00h. U prva dva sata (od 00.00h do 02.00h) emisija se emituje uživo iz studija, a druga dva sata emisije (od 02.00h do 04.00h) je nasnimljeno.

Emisija se na zabavan način prevashodno bavi računarima, te ljudima koji se (ne)bave i koriste računare, kako u svom svakodnevnom životu, tako i u svom poslu, profesiji, hobiju… Tako se emisija pored računara bavi i muzikom i to pravim rock’n’roll-om, bluzom, džezom, pop muzikom, itd. Još jedna od tema kojom DSR voli da se bavi je književnost i poezija. Sve ove teme povezuju informacione tehnologije i primena računara u svim ovim sferama. Ta se pojava zove DRUGA STRANA RAČUNARA!

Autori  i voditelji:Predrag Jovanović i Vladan Nenadić

www.drugastranaracunara.rs